Parcelë

Price: 30,000.00 €
Parcelë

details

posted
6 February 01:42
category
Patundshmeri > Truall / Toke
country
Kosovo > Prizren region > Prizren
Kuadratura
359 m²

Description

Parcela gjindet në lagjën Dardania 2. (Prapa ish- KFOR-IT).
Parcela është 3 ari e 59 m2.
Parcela është në kuadër të planit urbanistik të lagjës Dardania 2.
Në afërsi rreth 100 metra është ndërtim e sipër shkolla fillore, Ambulanca dhe e gjith infrastruktura e nevojshme urbane dhe jetësore.
Afati për kryerjën e këtyre punëve infrastrukturore është më pak se një vit , (shih foto)
Nr i parcelës është 11220-6 është në emrin tim dhe mund të bartet menjëhere në emrin e blerësit.
Cmimi për 1 ari është 30.000 euro.
Mirëpresim blërsit serioz.
PËRPARËSITË E KËSAJ PARCELE JANË:
1. Qendra e qytetit 2.9 Km
2. Lagjja Bazhdarhane 1.9 Km
3. Lagjja Dardania- 1 350 m
4. Qendra Sportive 1.6 Km
5. Shkolla e koopetencës 950 m
Afati për kryerjën e këtyre punimeve është më pak se 1 vit (shih në foto )


Similar ads