Truall 6.22 ari në #SHITJE në Matiçan

Price: 190,000.00 €
Truall 6.22 ari në #SHITJE në Matiçan

details

posted
25 May 17:09
category
Patundshmeri > Truall / Toke
country
Kosovo > Prishtina region > Pristina
Kuadratura
622 m²

Description

Trualli me sipërfaqe 6.22 Ari ndodhet në Sofali. Është i pajisur me fletë poseduese.
Trualli ka infrastrukturë të plotë, si dhe ndodhet në një lokacion të përshtatshëm për banim, me qasje të shpejtë në rrugë kryesore.
Ka një hapësirë të përshtatshme për ndërtim të ulët, ndërtim të shtëpisë.

🌐 https://rh-ks.com/properties/truall-6-22-ari-ne-shitje-ne-matican/

ID e pronës: 23269

Kompania për patundshmëri
RH Real Estate
---
📞 045 600 650
📧 [email protected]
🌐 www.rh-ks.com
📍 Prishtinë, Kalabri , Rr.Shefqet Shkupi , Blloku B4/1 , Kati i 1-rë, Lokali nr. 14
Që ju të bëni zgjedhjen e duhur, RH Real Estate.


Similar ads