Shitet Toka prej 9.1 Ari në Cagllavicë

Price: 15,900.00 €
Shitet Toka prej 9.1 Ari në Cagllavicë

details

posted
5 February 2023 06:02
category
Patundshmeri > Truall / Toke
country
Kosovo > Prishtina region > Pristina

Description

Shitet Toka prej 9.1 Ari në Cagllavicë

Shitet Toka 9.1 ari në Prishtinë zona Çagllavicë mrapa fshatit Amerikan, e cila gjendet në zonën me destinim ndërtimi të mesëm P+4 gjithashtu mund të shfrytëzohet edhe për ndërtim shtëpie.
Toka posedon rrugë kadastrale, dhe infrastrukturë të plotë gjithashtu është me dokumentacion të rregullt posedimi.

💰Çmimi: 15.900€ për ari.

ID:K491

Për më shumë informata na kontaktoni në numrin:
|+383 43 513 200(viber/WhatsApp)
|Email: [email protected]


Similar ads