Shes shporetin

Price: 160.00 €
Shes shporetin

details

posted
5 March 18:47
category
Shtepi & Familje > Teknik dhe paisje
country
Kosovo > Prishtina region > Pristina

Description

Shes shporetin i cili është në gjendje të rregullt dhe pak i përdorur.Madhësia: 60 cm × 60 cm.


Similar ads