Shes frigoriferin e madh Wirlpool

Price: 150.00 €
Shes frigoriferin e madh Wirlpool

details

posted
29 October 15:14
category
Shtepi & Familje > Teknik dhe paisje
country
Kosovo > Prishtina region > Pristina

Description

Shes Frigoriferin e madh wirlpool eshte me mundesi kyqje me uje , ka filterin e ujit te ri te paperdor ,bagazh per akuj , dy hapsira i ka, njeren Friz dhe tjera frigo,
Motori nuk punon si duhet , duhet te riparohet ose te ndrohet , pjeset tjera te gjitha funksionojn ,
Cmimi i arsyeshem


Similar ads