Klima Te Reja Dhe Te Perdorura

Price: With agreement
Klima Te Reja Dhe Te Perdorura

details

posted
22 February 19:46
category
Shtepi & Familje > Teknik dhe paisje
country
Kosovo > Prishtina region > Pristina

Description

Artiing Ofron :

▀ Shitjen
▀ Montimin
▀ Servisimin e te gjitha paisjeve klimatizuese

Kemi klima te reja dhe te perdorura me garancion 6 deri 36muaj te markave te ndryshme si

▀ Samsung
▀ LG
▀ Panasonic
▀ Aux
▀ Vivax
▀ Neo
▀ Beko
▀ Homeline
▀ Wirpool
▀ Fuego
▀ Gording
▀ Gorenje
▀ Gorex
▀ Eline
▀ Neon
▀ Uno
▀ Ecolux
▀ Gama
▀ Daewoo
▀ Daikin
▀ Ariston
▀Galanz
▀St
▀ Maxi
▀ Fonko

etj......


Similar ads