Fshesë me korrent (thithse e mbushur me uje)

Price: 50.00 €
Fshesë me korrent (thithse e mbushur me uje)

details

posted
27 August 13:27
category
Shtepi & Familje > Teknik dhe paisje
country
Kosovo > Prishtina region > Pristina

Description

Eshte perdor shume pak, punon shume mire, eshte shume e ruajtur.
Kjo fshesë eshte me ujë, perpos qe e thith berllogun prej toke po ashtu edhe e pastron . Dmth vend qeses se berllogut e mbush me uje.
Nr i tel: +38344193329


Similar ads