NDERMARRJE NDERTIMORE - RENOVUESE

Price: With agreement
NDERMARRJE NDERTIMORE - RENOVUESE

details

posted
22 July 07:30
category
Biznes & Punësime > Sherbime
country
Kosovo > Prishtina region > Pristina

Description


Nderrmarrja ndertimore - renovuse , kete pune e ushtrojm qe 20 vite me profesionalizem dhe ciliesi te larte te punes.
046 194 980
Viber +38346194980


Similar ads