Kompani e Specializuar per hapjen dhe pastrimin e gypave

Price: With agreement
Kompani e Specializuar per hapjen dhe pastrimin e gypave

details

posted
7 June 01:18
category
Biznes & Punësime > Sherbime
country
Kosovo > Prishtina region > Pristina

Description

Sherbimi 24/7
Lokacioni:Prishtine dhe Rajon
Bejme hapjen e gypave te kanalizmit ne menyr te shpejt dhe efikase dhe me pervoje te gjate pune ,hapjen e bojm ne banjo,kuzhina,oborr etj
046194980
+38346194980


Similar ads