CPU procesore modele te ndryshme!

Price: 25.00 €
CPU procesore modele te ndryshme!

details

posted
12 April 14:41
category
Elektronikë > Pjese per kompjuter
country
Kosovo > Prishtina region > Pristina

Description

Procesore modele te ndryshme!

▪️ Intel i7-870 up to 3.60GHz, 4 Cores / 8 Threads / 8 mb cache
▪️ Intel i5-4570S up to 3.60GHz, 4 Cores / 4 Threads / 6 mb cache
▪️ Intel i5-7500T up to 3.30GHz, 4 Cores / 4 Threads / 6 mb cache
▪️ Intel i5-4590S up to 3.70GHz, 4 Cores / 4 Threads / 6 mb cache
▪️ Intel i3-3220 up to 3.30GHz, 2 Cores / 4 Threads / 3 mb cache
▪️ Intel i3-3240 up to 3.40GHz, 2 Cores / 4 Threads / 3 mb cache

›››› Multitech ‹‹‹‹
Tel: 045840725

Per me shume detaje na kontaktoni.
Address:
Pristina Re, Holger Petersen - Pristina
(Prapa Spitaleve, Afer me Illyrian Castle Restaurant dhe Berisha Group)


Similar ads