FADROM-2003-MODEL TEREX.860

Price: 1.00 €
FADROM-2003-MODEL TEREX.860

details

posted
7 October 13:34
category
Automjete > Makineri Ndertimi / Pirungrites /Aut. te renda
country
Kosovo > Prishtina region > Pristina

Description

MODEL 2003
ORE PUN 8200
MUND TE NA KONTAKTONI NE NUMRAT E MESIPERM PER CDO LLOJ MAKINERIE TE RENDE,NDERTIMI,ESAKAVATOR TE ÇDO LLOJ MARKE DHE TONAZHİ PER ÇDO LLOJ FADROME TE ÇDO MARKE MAKİNERİ ASFALTİ E SHUME TE TJERA AUTOBUS , SPRINTER , SIPAS KERKESAVE TUAJA JENİ TE MİREPRİTUR PER ÇDO LLOJ BASHKEPUNİMİ - PRESİDENTİ KOMPANİS KADRİ KUMANİ
NUMRA KONTAKTİ OSE WHATSAPP
+905061231224
+905386131445


Similar ads