İVEKO-2015-MODEL KAMJONET

Price: 1.00 €
İVEKO-2015-MODEL KAMJONET

details

posted
5 October 11:30
category
Automjete > Makineri Ndertimi / Pirungrites /Aut. te renda
country
Kosovo > Prishtina region > Pristina

Description

VITI 2015
Km 204.000
VELLIMI I MOTORRIT 3000-3500 CM3
FUQIA E MOTORRIT 126-150 HP
KAPACITETI I MASES QE MBAN 3500-5000
NGJYRA E BARDHE
MUND TE NA KONTAKTONI NE NUMRAT E MESIPERM PER CDO LLOJ MAKINERIE TE RENDE,NDERTIMI,ESAKAVATOR TE ÇDO LLOJ MARKE DHE TONAZHÄ° PER ÇDO LLOJ FADROME TE ÇDO MARKE MAKÄ°NERÄ° ASFALTÄ° E SHUME TE TJERA AUTOBUS , SPRINTER , SIPAS KERKESAVE TUAJA JENÄ° TE MÄ°REPRÄ°TUR PER ÇDO LLOJ BASHKEPUNÄ°MÄ° - PRESÄ°DENTÄ° KOMPANÄ°S KADRÄ° KUMANÄ°
NUMRA KONTAKTÄ° OSE WHATSAPP
+905061231224
+905386131445


Similar ads