Pomeranac, një mashkull me origjinë superiore

Price: With agreement
Pomeranac, një mashkull me origjinë superiore

details

posted
6 March 16:18
category
Sport & Rekreacion > Kafshe shtepiake
country
Kosovo > Prishtina region > Pristina

Description

Pomeranac, mashkull me origjinë superiore, 3 muajsh, vaksinuar dhe pastruar nga parazitë, copëzuar, letra eu.
Më shumë informacion në numrin e telefonit / viber +38763522535 ose nëpërmjet
FB: https://www.facebook.com/Pomeranski.Spic

Dorëzimi i mundshëm në të gjitha vendet
KRIJUES I REGJISTRUAR I SIMSTARIT NGA MOSTAR I SHKURT
Mostar, Bosnje dhe Hercegovinë


Similar ads