Play Station 3&4

Price: 9,000,000.00 Lek
Play Station 3&4

details

posted
11 February 00:26
category
Elektronikë > Pjese per kompjuter
country
Albania > Lezha Region > Lezha

Description

-Shes 8 PS4 dhe 6 PS3
-8Televizora, 6jan 40 polesh dhe 2 jane 42 polesh
-10 kolltuqe tek dhe 3 kolltuqe cift
-1 kompjuter kyresor qe komandon kohen e PS
-15 leva PS4 te reja dhe 10 te perdorura
-8 leva PS3 te reja dhe 8 te perdorura