Morsetë betoformë, Ø4 mm deri Ø14 mm(Te reja dhe Perdoruna)

Price: With agreement
Morsetë betoformë, Ø4 mm deri Ø14 mm(Te reja dhe Perdoruna)

details

posted
14 March 15:38
category
Shtepi & Familje > Materiale ndertimi
country
Albania > Lezha Region > Lezha

Description

Morsetë betoformë, Ø4 mm deri Ø14 mm


Similar ads