SHITEN PAISJE TE NDRYSHME INDUSTRIALE

Price: 123.00 Lek
SHITEN PAISJE TE NDRYSHME INDUSTRIALE

details

posted
18 June 21:12
category
Biznes & Punësime > Makineri dhe inventare
country
Albania > Lezha Region > Lezha

Description

SHITEN MATERIALE TE NDRYSHME NGA GJERMANIA
-Zgara zingato
-Struktura metalike
-Rafte marketesh
-Rafte industriale etj
0674237856,Lezhe


Similar ads