Shishe vere 0.75 lt, qelqi, jeshile

Price: With agreement
Shishe vere 0.75 lt, qelqi, jeshile

details

posted
14 March 15:27
category
Shtepi & Familje > Makina dhe vegla
country
Albania > Lezha Region > Lezha

Description

Shishe vere \"Toskano\" 0.75 l, prej qelqi: për ruajtjen e verës me cilësi të lartë dhe është higjenikisht shumë e pastër. Disa verëra fermentohen në shishe. E përshtatshme për restorante, shtëpi etj.


Similar ads