Cikrik tubi pompe

Price: With agreement
Cikrik tubi pompe

details

posted
13 April 16:16
category
Shtepi & Familje > Makina dhe vegla
country
Albania > Lezha Region > Lezha

Description

Cikrik tubi pompe. E ndërtuar prej materiali metalik rezistent ndaj gërryerjes. Shume praktike për të mbledhur tubin e pompave.


Similar ads