Shes iPhone XS MAX 64GB- CE

Price: 400.00 €
Shes iPhone XS MAX 64GB- CE

details

posted
4 May 12:09
category
Elektronikë > Telefona celulare
country
Kosovo > Gjilan region > Kamenica
Prodhuesi
Apple
pattern
XS Max 64gb

Description

Produkti është në rregull dhe shumë i ruajtur, nuk dallohet që është i përdorur!
Nuk bëj ndërrim.
Pres blerës serioz!


Similar ads