Shporet Me Pelet Për Nxemje Qëndrore

Price: 720.00 €
Shporet Me Pelet Për Nxemje Qëndrore

details

posted
18 July 13:48
category
Shtepi & Familje > Teknik dhe paisje
country
Kosovo > Ferizaj region > Kaēanik
pattern
Model Tjeter

Description

Shporet me pelet për nxemje qëndrore AURIGA , 25 KW ne gjendje të mirë i perdorur 2 vite


Similar ads