Përdorni një pajisje profesionale palestër

Price: With agreement
Përdorni një pajisje profesionale palestër

details

posted
16 November 2020 23:06
category
Sport & Rekreacion > Paisje per sport
country
Kosovo > Ferizaj region > Kaēanik

Description

TË NDERUAR,

Bulevar Kuzman Josifovski Pitu 24/15
1000 Shkup Makedonija
Nas: AERODROM TE RI stacionin hekurudhor
1.+37744193503 SHQIPTARE
2.Tel.+38970681784
3.Tel: 0038978359359, VIBER,WHATS UP
OFFICE TEL:0038922461547
e-mail: [email protected]

Ne ofrojmë pajisje palestër nga kompanitë më të famshme në botë
LIFE FITNESS, Technogym, MATRIX.CYBEX,
Precor ...

Kompania jonë merret me importin, shpërndarjen dhe mobilimin e klubeve palestër, hotele, studim në shtëpi, me pajisje më moderne palestër 1-5God.verifikuar në gjendje të mirë.
Që nga viti 1999, \"Alpe Sport\" ka të bëjë me importin e të mirat e pajisjeve palestër nga prodhuesit më të njohur, si dhe shërbime këshilluese për projektimin, ndërtimin dhe menaxhimin e qendrave palestër.

\"Alpe Sport\" ka fituar besimin e shumë qendra të vjetra dhe të reja të hapura palestër ...

Pajisja është në magazinë, dhe është e ekspozuar në depo në Shkup.

Disa nga pajisjet në stok tani.

Punë rutine
CYBEX 530 PRO +
CYBEX 750T
CYBEX 771T
MATRIX MX-5
MATRIX MX-T7xe TV 2016god.
Technogym Excite RUN 500

Trajnerët eliptike (ORBITREK)
Life Fitness 90,93,95
ARC CYBEX 750T
MATRIX E5x
Technogym EXCITE 700
PRECOR EFX 576i
BH FITNESS HI POWER SK9300
STAR TRACK
FIT LINE FITNESS

Biciklete:
TECHNOGYM EXCITE 700
CYBEX 750T
MATRIX U5x,R5x
LIFE FITNESS 93,95
PRECOR C876i
STAR TRACK PRO
BH FITNESS HI POWER SK LINE
FIT LINE FITNESS

STEPPER:
TECHNOGYM EXCITE 700 TV
PRECOR AMT
STAIR MASTER 4600

14KOM.PAKET FITNESS MATRIX G3 AURA SERIES

12KOM. PAKET TECHNOGYM SELECTION SERIES

16KOM. PAKET LIFE FITNESS SIGNATURE SERIES

Një pjesë e makinës:
GYM 80,
MATRIX,
TECHNOGYM

Stol profesionale për trajnim:
TECHNOGYM SELECTION SERIJA
MATRIX G3 AURA
HAMMER STRENGTH
INTERATLETIKA

SET BUCICI SO RAMKA:
TECHNOGYM


DISKOVI F50 1,25,5,10,15,20,25 KORISTENI I NOVI

Bulеvar:Kuzman Josifovski Pitu 24 lok:15
1000 Skopje Makedonija
Nas:Aerodrom Do nova zel. Stanica
Tel:078359359/ 02 2461 547
e-mail:[email protected]