PULSE FITNESS USA NEW LINE pajisje të plotë profi

Price: With agreement
 PULSE FITNESS USA NEW LINE pajisje të plotë profi

details

posted
17 June 15:17
category
Sport & Rekreacion > Paisje per sport
country
Kosovo > Ferizaj region > Kaēanik

Description

pajisje palestër është nga 2017 dhe është e re nga linja e prodhimit

PULSE SERIE 2 2017 zot. wifi / tv / iphone ...

PUNË E PULSE FUSION 260GRUN 2000EUR.

ORBITREK PULSE FUSION 280G X-TRAIN 1200EUR.

BIKE PULSE FUSION 240G U-CIKLI 800EUR.

STEPER PULSE FUSION 220G HAPI 1500EUR.

PAKET: punë rutine,orbitrek,stepper,bike 4500EUR.

PAJISJET NË NJËSINË E TRANSFERIMIT
PËRFUNDON VLERËSUAR NGA PËRDORIMI I PULSËS

SO 6 MJEDI GARANCI I SHFRYTËZUAR NË SHTËPINË PËR PAKICËN NË GJERMANI GARANCIA

I PAJUESHËM PËR LAGËN NË SHKUP


ALPE SPORT
KUZMAN JOSIFOVSKI PITU 24/15
1000 SKOPJE MAKEDONIJA
alpesportplanettrejd@yahoo.com
+389 2 2461 547
+389 78 359 359
+389 78 323 388
+389 70 220 856