Këlyshë të mrekullueshëm Beagle.

Price: 160.00 €
Këlyshë të mrekullueshëm Beagle.

details

posted
23 October 14:23
category
Sport & Rekreacion > Kafshe shtepiake
country
Kosovo > Ferizaj region > Kaēanik

Description


Këlyshë të mrekullueshëm Beagle.
Plehra të mrekullueshëm të këlyshëve Beagle. U larguan 3 vajza dhe 2 djem. Gati për shtëpitë e tyre të reja. Këlyshët janë krimbosur, pleshtat të trajtuar, vaksinuar, mikroçipuar dhe kontrolluar shëndetin nga veterineri im. me kontaktoni tani per me shume informacion nepermjet .. (whatsapp ose viber +33753420023)


Similar ads