Shërbime me mini bager...

Price: With agreement

details

posted
2 April 09:57
category
Biznes & Punësime > Sherbime
country
Kosovo > Prishtina region > Glogovac

Description

-Firma jonë kryen shërbime me bager 5 ton dhe mjete tjera të përshtatshme për kryerjen punëve të ndryshme (hapjen e kanaleve, hapjen e gropave septike, largimin e dheut, etj.)

-Kryejmë edhe shërbime me kran dhe shërbime transporti (pirunerë, cilindra, kioska, rekalama, shtylla etj.)

* Prodhojmë dhe montojmë kubëza betoni 6 cm, 8 cm, anësor 6x20x50 cm, anësor 8x20x100 cm, anësor 12x18x24x80, vazo betoni 30x20 cm, 55x37, dhe 40x33.

* Prodhojmë blloka betoni 25x40 cm, 20x40 cm, 15x40 cm, 12x40 cm.

* Nr. tel. 044/208-996 dhe 044/670-302
Tel: 044/208-996
Viber +37744208996
E-mail: jetmiri-live.ks@hotmail.com
Facebook: Jetmiri sh.p.k


Similar ads