Shiten dollapi (ormani) dhe komodina.

Price: 180.00 €
Shiten dollapi (ormani) dhe komodina.

details

posted
24 April 17:04
category
Shtepi & Familje > Mobilje
country
Kosovo > Gjilan region > Gjilan

Description

Ormani e komodina ne gjendje te rregullt.

Ormani 210 i larte, 225 i gjere.

Çmimi 180€

(Kornizes se shtratit i mungojne derrasat. Jepet falas. Dimensionet 200x180)


Similar ads