Whatsapp: +33756853273

Price: 100.00 €
Whatsapp: +33756853273

details

posted
18 April 02:30
category
Biznes & Punësime > Lokale / Punetori / Magazina
country
Kosovo > Gjilan region > Gjilan

Description

Përgjigje e shpejtë në 48 orë.

HELLO.

Ne jemi një shoqatë e biznesmenëve të mëdhenj dhe ndihmojmë të gjithë njerëzit me karakter të mirë për të marrë një hua të shpejtë dhe të sigurt vetëm për realizimin e projekteve.
Me një normë prej 2%, kushtet që ne paraqisim për ju janë shumë të favorshme.
Pra, nëse jeni të interesuar, ju lutemi na kontaktoni.

Email:jose.paloupujol1@gmail.com
Email: jose.paloupujol1@gmail.com


Whatsapp: +33756853273