LINA-Shitet Restaurant Luxor ne Gjilan 102/16L

Price: With agreement
LINA-Shitet Restaurant  Luxor ne Gjilan 102/16L

details

posted
2 May 11:58
category
Biznes & Punësime > Lokale / Punetori / Magazina
country
Kosovo > Gjilan region > Gjilan

Description

Shitet Restaurant Luxor 2000m2 dhe 36 ari oborr
Restauranti gjendet në Gjilan dhe ka qasje në rrugën kryesore.
Poashtu ka parking shumë të madhë dhe ofron një ambient relaksues si për shërbime hoteliere e po ashtu edhe për organizimin e ahengjeve si dasma etj.

Ndërmjetsues i autorizuar : Agjensioni LINA
Adresa: Rr.Recakut\" afër ETC
Kontakti: 044/106-626 dhe 044/172-626

I/E Nderuar
Në faqen e Merrjep tek rubrika ..çfar kërkon\" shëno :Agjensioni LINA\" dhe ju do ti shifni të gjitha ofertat tona.

me respekt Agj: LINA


Similar ads