Ipet lokali modern me qira

Price: With agreement
Ipet lokali modern me qira

details

posted
7 January 20:28
category
Biznes & Punësime > Lokale / Punetori / Magazina
country
Kosovo > Gjilan region > Gjilan

Description

Ipet lokali modern me qira per here te pare ne siperfaqe prej 150 m2. Lokali gjendet ne lokacion atraktiv ne Rr. Mulla Idrizi (Rruga per ne Arberi), perballe Sh. f. Abaz Ajeti, 200 m ne afersi te Viva Fresh, Interex, ETC, Jysk, Jumbo, Istikbal, etj.

Lokali eshte i teri i rrethuar me dritare dhe ka hapesire te jashtezakonshme reklamuese. Lokali ka qasje te drejperdrejte ne rrugen kryesore dhe ka parking te mjaftueshem. Poashtu, lokali ka 2 toalete, ndriqim te pershtatshem per lokal afarist, dysheme me pllaka kermaike dhe ngrohje qendrore me rryme.

Te gjithe te interesuarit mund te me kontaktojne ne numrat e shenuar ne reklame.


Similar ads