Realizimi i projekteve

Price: With agreement
Realizimi i projekteve

details

posted
12 June 02:33
category
Biznes & Punësime > Sherbime
country
Kosovo > Gjakova region > Gjakova

Description

Realizimi i projekteve

Duke pasur parasysh situatën financiare globale, organizata jonë (Ndihmë për të Gjithë) hap derën e vet për të gjithë njerëzit e aftë për të ndërmarrë, duke i ndihmuar ata në të gjitha nivelet, për t\'i mundësuar këtij individi të sigurojë vetë. Megjithatë, për të gjithë njerëzit që kanë një projekt dhe që janë në mjete, mund të na kontaktoni me email ose whatsapp. Ne do të jemi të kënaqur që t\'i japim një dorë shumë mbresëlënëse dhe premtuese këtyre.
Ju lutemi na kontaktoni me këto mjete;
  email: rodrigoromirez01@gmail.com

whatsapp: +33 7 56926121


Similar ads