Jepen me qira dy kate 2658m2

Price: With agreement

details

posted
7 September 23:12
category
Biznes & Punësime > Lokale / Punetori / Magazina
country
Kosovo > Prishtina region > Fushë Kosovë

Description

Kodi 0521

Jepen me qira dy kate 2658m2 secili kat nga 1329m2 në objektin e Pompës Kastrati, rruga kryesore Prishtinë-Fushë Kosovë.

Objekti ka 3 hyrje kryesore dhe një ekonomike përmes bodrumit, por ka edhe nje dalje tjetër e
cila sherben si dalje emërgjente:
Bodrumi: ka dy Hyrje-Dalje kryesore. Njera eshte nga rruga kryesore dhe tjetra nga rruga locale
e Fushë Kosovës.
Përdhesa: ka çasje te veçant qe hyn direkt nga jashtë si dhe nga Bodrumi
Kati 1 dhe Kati 2: kan hyrje të veçant (2 copë) perms Ashen sorit dhe Shkallëve që i shpije direkt lartë nga Bodrumi apo nga Përdhesa.

Konstruksioni i objektit është i sistemit skeletor dhe është i punuar prej betonit të armuar.
Moduli i konstruksionit është i zgjedhur në bazë të hapsirave funksionale dhe zhgjidhjes arkitektonike. Pllaka është gjithashtu prej betonit të armuar dhe është projektuar si pllaka me kapitela. Lartësia e katit është sipas standardeve të kërkuara H = 4.0 m’ e pastër.
Kulmi është projektuar si kulm i rrafshët jo i shfrytëzushem dhe janë paraparë të gjitha shtresat e
nevojshme pë izolim.

PËRDORIMI I MATËRIALEVE

- Fasada e objektit është e mveshur me material nga xhami (3.3.1 + 16 + 6 low-e ) dhe profile
nga alumini. Si matërial tjeteë është përdorur edhe Fundermax në pjesën e fasadës ku është e
mbyllur. Termoizolimi është me lesh guri 10 cm si dhe folje difuzive kunder lagështisë.
PËRPARËSIT E OBJEKTIT
- Hapësië e madhe për shfytëzim.
- Rasterat e shtyllavë largë njëra tjetrës (8.0m) që të mundeson në organizim të mië.
- Parking të mjaftueshem sipas marrëveshjës.
- Çasje të mirë nga rruga kryesore dhe ajo lokale
- Hyrje të veçantë
- Zonë e përshtatshme për veprimtarin që ju e punoni.
- Afërsia me qytetin e Prishtinës 3.7 km (9 min)
- Afërsia me qytetin e Fushë Kosovës 0.5 km (3 min)
- Afërsia me Airoportin
- Afërsia me Hotelin (20 metra), që të ofron mundesi akomodimi.
- Restauranti dhe Pastiqeria në kuadër të objektit në sherbimin e juaj (me bonus kartela).
- Afërsia me qendrat tregtare
- Sherbimet me të lira.
- Banimi me i lirë për punonjësit të cilet mendojn të jetojnë në Prishtinë.
- E shumë përparësi tjera që lehtësojn veprimtarin tuaj.

383 45 251 251


Similar ads