Transport Makinash Itali & Shqiperi & Itali

Price: With agreement
Transport  Makinash Itali & Shqiperi & Itali

details

posted
19 February 18:08
category
Biznes & Punësime > Sherbime
country
Albania > Durres region > Durres

Description

TRANSPORT MAKINASH ne te gjitha qytetet e Italise..duke filluar ne Milano Rome bologna padova Firenze kudo ne Itali... sherbimin teper perfekt cdo dite dhe cdo jave dhe cdo muaj ne itali per sqarime te metejshme..... numrat e kontaktit ...:Durres.....Albani... 0695555270 ..00393881151319...........


Similar ads