FRIGORIFER PËR PIZZA

Price: With agreement
FRIGORIFER  PËR PIZZA

details

posted
5 February 14:53
category
Biznes & Punësime > Makineri dhe inventare
country
Albania > Durres region > Durres

Description

Shesim banko pizzerie . Të reja . Italiane . Shume cilësore . Me garanci. Me përmasa 1.5 metër dhe 2 metër. Çmime konkuruese


Similar ads